top of page
kávéjpg.jpg

Gyakran ismételt kérdések

Stúdióban vagy szabadtéren zajlik a fotózás?

Lehetőséged van mind stúdió-, mind szabadtéri fotózásra. Mindkettőnek megvan a maga előnye és sajátossága. Ha stúdiófotózást választasz, nem fogunk az időjárástól függeni és a nap bármely szakában ugyanolyan gyönyörű fényeket tudunk varázsolni. 

Mikor kell eldöntenem, hogy melyik csomagot választom?

Nem szükséges előre elköteleződnöd egy nagyobb csomag mellett és utólag is módosíthatsz, ha rájössz, hogy sokkal több gyönyörű fotó van, amit szeretnél megtartani. Ugyanakkor jó, ha van egy elképzelésed előre, mert annak megfelelően tudunk az időddel is gazdálkodni majd. 

Retusálva lesznek a képeim?

Természetesen. A fotózás során megbeszéljük, hogy milyen mértékben szeretnél módosítást a képeken, hiszen ez egy nagyon szubjektív terület. 

Minden képet meg fogok kapni?

Kizárólag az általad választott képeket adom át. Ugyanakkor lehetőséged van a sorozat teljes sikeres (válogatott) képállományát megvásárolni (100-150 kép) alapkorrekcióval, vágással, bőrretus nélkül 70E Ft felárral. 

Elkérhetem a nyersfotókat?

Nem. Nyersfotót - azaz félkész munkát- nem adok ki a kezem alól. 

Mennyi idő alatt készül el a képanyagom a fotózást követően?

Az üzleti fotó 24 órán belül rendelkezésedre áll. (Kizárólag a "headshot"-típus esetén.) Minden más esetben alapvetően 1-2 hét türelmet szoktam kérni a fotók kidolgozásához, mert a képek "érkezési sorrendben" készülnek. Ugyanakkor lehetőség van arra, hogy 1-2 képet megjelölünk és felár nélkül, pár napon belül átküldöm a többi előtt. Ha a teljes anyagot szeretnéd 2 munkanapon belül megkapni, akkor a csomagdíj 50%-ának sürgősségi felárával tudod azt megrendelni. 

Milyen formában kapom meg a képeket?

JPG-formában, digitális átadással (azaz egy linken keresztül kapod meg őket teljes méretben, ahonnét letölthetők). 

Van-e lehetőség átöltözésre?

Igen. Segítek, hogy a saját ruháid közül is a legideálisabbat tudd kiválasztani, illetve hölgyek és kislányok a stúdió ruhái közül is tudnak válogatni. Az adott időn belül 1-2 átöltözésre is lesz lehetőséged. 

Milyen színű ruhákat válasszak?

Különösen a szabadtéri fotózások esetén fontos a ruhák összhangja. A foglalást követően részletes tanácsadót, tájékoztatót fogok küldeni és ezen túl is örömmel segítek.

Mikor érkezzek kismamafotózásra? 

A várandósság kb. 27-34. hetében ideális.

Mikor érkezzünk újszülöttfotózásra?

A baba első 10-12 napjában!!! (Ezért nagyon fontos akár már hónapokkal előre várható időpontot egyeztetni!)

Mikor ideális időpontot foglalni?

Érdemes 1-2 hónappal előre lefoglalni az időpontokat, ha szorosabb az időbeosztásotok és biztosra akarsz menni. (Különösen nyáron, tavasszal és a karácsonyi időszakban.)  De mivel privát stúdiómban dolgozom, így előfordul, hogy pár nappal előbb is találunk még valahol közös helyet a naptárainkban. 

Hol található a stúdió? 

A stúdió Győr belvárosában, a színházzal szemben van. Egyeztetéskor részletes címet küldök. Hogy pontosan tudjunk kezdeni és ne legyen csúszás a parkolás miatt, kérlek vedd figyelembe, hogy ez a belváros abszolút közepe... Így itt a legdrágább parkolni (I. zóna: 520Ft/ó)
Viszont néhány percre (egy utcányira) van az Árpád parkolóház, ahol 200Ft/óra. De az aktuális díjszabást és a térképet itt találod:
https://www.gyorszol.hu/arpad-parkolohaz/

Hozhatok magammal kutyát?

A jelenlegi stúdióm egy szigorúan ellenőrzött épület része (pénzintézettel közös a bejáratunk), ahol legnagyobb sajnálatomra nem engedik a négylábú kedvencek belépését. :( Ugyanakkor szabadtéri fotózásra nagyon is. Sőt! Lovad, vagy bármilyen kedvenced örömmel örökítem meg. 

Hogyan történik a foglalás?
Mi lesz a folyamat?

Vedd fel velem a kapcsolatot levélben!

Témát, időpontot, helyszínt egyeztetünk

A fotózás napján képválogatás

A fotózást követően azonnal kiválasztod a számodra legkedvesebb képeket (számítógépen).  Ha elégedett vagy a képekkel, kiállítom a számlát, amit készpénzben vagy utalással egyaránt tudsz majd rendezni.) 

Képek átadása

A fotózást követő 10 munkanapon belül online felületen, JPG formátumban adom át a képeket teljes méretben. 

bottom of page