top of page
Karácsonyi fotózás Győr
Karácsonyi fotózás Győr
Karácsonyi fotózás Győr

Karácsonyi fotózás Győr belvárosában
2023
Meghitt képek karácsonyra, amik egy életre Veled és szeretteiddel maradnak

Basic

30.000,-Ft

- 40 perc fotózás

- 10 retusált fotó 

felhő  alapú,digitális átadással

-plusz fotók: 3000Ft/db

Standard

40.000,-Ft

- 1 óra fotózás

- 20 retusált fotó

- a stúdió gyermekruháinak, eszközeinek, kiegészítőinak korlátlan használata

-plusz fotók: 2000Ft/db

Prémium

60.000,-Ft

- 1-1,5 óra fotózás

- 40 fotót alapkorrekcióval átadok, amiből

-20 választott fotó retusálva

- a stúdió gyermekruháinak, eszközeinek, kiegészítőinak korlátlan használata

fehér karácsony próba16824logóval.jpg
fehér karácsony próba16785.jpg

Családi sziluettkép
ha rendhagyó emléket szeretnétek

Családi sziluett

30.000,-Ft

- 30-40 perc fotózás

- 1 retusált fotó, amin a teljes család fekete-fehér sziluettje lesz, illetve minden családtag külön is megkapja a saját sziluettképét.

Családi sziluett fotózás

Idén karácsonykor is várlak nagy szeretettel -  akár egyéni, akár páros, vagy családi fotózásról legyen szó. 

Október 10-től december 10-ig tudsz időpontot foglalni úgy, hogy egészen biztosan elkészüljenek a kidolgozott fotóid karácsony előtt. (Dec. 10. után is van rá lehetőség, ha nem sürgős pár napon belül a kidolgozás.)

November közepéig üde, fehér környezet vesz majd körbe, hogy modern, letisztult sorozat tudjon készülni, amihez nem csupán a fehér, de púderes, pasztelles vagy épp üded színű ruhák is szuperül mennek. November 20-tól decemberig pedig vintage, sötét tónusú sorozatok készülnek, ami képeslaphoz hasonló, meleg összhatást ad majd. (Ehhez mély színű és piros ruhák mennek majd leginkább.)

Amit nyújtok Számodra:

-Professzionális felszereléssel, naprakész szakmai tudással dolgozom. 

-Újdonság, hogy lehetőséged van családi sziluettképet is kérni, ha ezzel szeretnéd meglepni a rokonságot és megörökíteni a portréitokat ilyen egyedi módon. (Ez az opció a karácsonyi dekortól független fotózást jelent.)

- Minden csomagban professzionális retussal dolgozom ki a képek egy részét (arcbőr igazítása is szükséges mértékben) , illetve a fennmaradó képeket korrekcióval (vágás, szín,stb. bőrretus nélkül) 

-Ha magad vagy pároddal érkezel, minden egyes pózt segítek könnyedén beállítani. Nem kell modellnek lenned, hogy valóban előnyös képek szülessenek. Portréfotósként ez az egyik erős oldalam.

- Privát stúdiómban várlak, így nem kell 7-9 ezer forintot pluszban fizetned óránként bérelhető stúdióért.

- Nincs felár, ha hétvégi időpontot szeretnél, és az sem probléma, ha épp egy hétköznap estit - munka/iskola/ovi után ütemezve. 

- Az általad előre választott idő teljesen a rendelkezésedre áll majd, mert nem kell másnak "percre kicentizve átadnod" a stúdiót

-Bizonytalan vagy, hogy melyik csomag legyen, mert még nem voltál nálam? Kiindulhatunk a kis csomagból és ott a helyszínen is lehetőséged van a nagyobbat kérni,  ha a képek meggyőztek. :)

-A legkedvesebb képeidet azonnal kiválaszthatod a stúdióban a fotózást követően a teljes anyagból, és csakis azért fizetsz, ami a igazán tetszik

- A csomagban meghatározott  képmennyiséget (legjobbakat) színvonalasan retusálom, s mindig figyelembe veszem, hogy Ti mit szeretnétek! A maximális minőség érdekében viszont nem ismerek kompromisszumot. 

-Ha gyermekek érkeznek, egy kis ráhangolódással, barátkozással kezdünk, mert minden gondos pillanat az eredményes fotózást segíti. Sok éves pedagógusi tapasztalatom általában a szélsőségesen izguló gyerekeket is sikeresen oldotta fel. 

-Család esetén együtt és külön-külön is készülhetnek képek. Mindig a kicsik türelmén múlik, hogy mennyi fér bele. 

- Ha a Pároddal szeretnél jönni, csak vedd rá és ígérem, nem kell szenvednie kellemetlen kényszerpózoktól! :-))

A foglalást követően küldök egy szépségápolási tanácsadó brosúrát, illetve javaslatokat a karácsonyi fotózás saját ruhatárára vonatkozóan, hogy tökéletes lehessen a színharmónia és a részletek összhangja.

Idén három karácsonyi csomag közül választhatsz. (Részleteket lásd fent.) Nincs további rejtett stúdiófelár.

A stúdió Győr belvárosában van - a színházzal szemben. (Bejárat közös a Magyar Államkincstárral.)

Időpontot foglalni az andelimportre@gmail.com címen tudsz - vagy a Facebook-oldal belső üzenetében. Kapcsolat továbbá itt.

bottom of page