top of page
Karácsonyi fotózás Győr
Karácsonyi fotózás Győr
Karácsonyi fotózás Győr

Karácsonyi fotózás
2023
Meghitt képek karácsonyra, amik egy életre Veled és szeretteiddel maradnak

Basic

30.000,-Ft

- 40 perc fotózás, 20 perc képválogatás

- 10 retusált fotó 

felhő  alapú,digitális átadással

-plusz fotók: 3000Ft/db

Standard

40.000,-Ft

- 1 óra fotózás

- 20 retusált fotó

- a stúdió gyermekruháinak, eszközeinek, kiegészítőinak korlátlan használata

-plusz fotók: 2000Ft/db

Prémium

60.000,-Ft

- 1-1,5 óra fotózás

- 40 fotót alapkorrekcióval átadok, amiből

-20 választott fotó retusálva

- a stúdió gyermekruháinak, eszközeinek, kiegészítőinak korlátlan használata

Családi sziluettkép
ha rendhagyó emléket szeretnétek

Családi sziluett

30.000,-Ft

- 30-40 perc fotózás

- 1 retusált fotó, amin a teljes család fekete-fehér sziluettje lesz, illetve minden családtag külön is megkapja a saját sziluettképét.

Családi sziluett fotózás

Idén karácsonykor is várlak nagy szeretettel -  akár egyéni, akár páros, vagy családi fotózásról legyen szó. 

Október 10-től december 10-ig tudsz időpontot foglalni úgy, hogy egészen biztosan elkészüljenek a kidolgozott fotóid karácsony előtt. 

Elsősorban stúdiófotózásra várlak, de ha bevállalós vagy és szabadtéri kötött pulcsis képeket szeretnél, akkor tudok akár fenyőfás helyet is Győr közelében, ahol szívesen fotózlak Titeket! (Én naaaaagyon fagyos vagyok, de imádom az ilyen hangulatot is, úgyhogy egy jó képért benne vagyok! :-)

Amit nyújtok Számodra:

-Professzionális felszereléssel, naprakész szakmai tudással dolgozom. 

-Újdonság, hogy lehetőséged van családi sziluettképet is kérni, ha ezzel szeretnéd meglepni a rokonságot és megörökíteni a portréitokat ilyen egyedi módon. (Ez az opció a karácsonyi dekortól független fotózást jelent.)

-A Standard csomagban  40 perced van (a kisgyerekek számára legoptimálisabb időtartam), és rögtön ki is választhatod a legkedvesebbeket. Míg a prémium csomagban kétszer annyi kép áll majd rendelkezésedre és akár egy óránál is tovább alkothatunk.

- Minden csomagban professzionális retussal dolgozom ki a képek egy részét (arcbőr igazítása is szükséges mértékben) , illetve a fennmaradó képeket korrekcióval (vágás, szín,stb. bőrretus nélkül) 

-Ha magad vagy pároddal érkezel, minden egyes pózt segítek könnyedén beállítani. Nem kell modellnek lenned, hogy valóban előnyös képek szülessenek. Portréfotósként ez az egyik erős oldalam.

- Privát stúdiómban várlak, így nem kell 7-9 ezer forintot pluszban fizetned óránként bérelhető stúdióért.

- Nincs felár, ha hétvégi időpontot szeretnél, és az sem probléma, ha épp egy hétköznap estit - munka/iskola/ovi után ütemezve. 

- Az általad előre választott idő teljesen a rendelkezésedre áll majd, mert nem kell másnak "percre kicentizve átadnod" a stúdiót

-Bizonytalan vagy, hogy melyik csomag legyen, mert még nem voltál nálam? Kiindulhatunk a kis csomagból és ott a helyszínen is lehetőséged van a nagyobbat kérni,  ha a képek meggyőztek. :)

-A legkedvesebb képeidet azonnal kiválaszthatod a stúdióban a fotózást követően a teljes anyagból, és csakis azért fizetsz, ami a igazán tetszik

- A csomagban meghatározott  képmennyiséget (legjobbakat) színvonalasan retusálom, s mindig figyelembe veszem, hogy Ti mit szeretnétek! A maximális minőség érdekében viszont nem ismerek kompromisszumot. 

-Ha gyermekek érkeznek, egy kis ráhangolódással, barátkozással kezdünk, mert minden gondos pillanat az eredményes fotózást segíti. Sok éves pedagógusi tapasztalatom általában a szélsőségesen izguló gyerekeket is sikeresen oldotta fel. 

-Család esetén együtt és külön-külön is készülhetnek képek. Mindig a kicsik türelmén múlik, hogy mennyi fér bele. 

- Ha a Pároddal szeretnél jönni, csak vedd rá és ígérem, nem kell szenvednie kellemetlen kényszerpózoktól! :-))

A foglalást követően küldök egy szépségápolási tanácsadó brosúrát, illetve javaslatokat a karácsonyi fotózás saját ruhatárára vonatkozóan, hogy tökéletes lehessen a színharmónia és a részletek összhangja.

Idén három karácsonyi csomag közül választhatsz. (Részleteket lásd fent.) Nincs további rejtett stúdiófelár.

A stúdió Győr belvárosában van - a színházzal szemben. (Bejárat közös a Magyar Államkincstárral.)

Időpontot foglalni az andelimportre@gmail.com címen tudsz - vagy a Facebook-oldal belső üzenetében. Kapcsolat továbbá itt.

bottom of page