top of page

Kismamafotózás

A kismamafotózás lehet modern, letisztult, divatos. 
Szeretném megmutatni a nőies, elegáns, stílusos oldalad, akár klasszikus, akár lazán sportos is legyen az. Színes és fekete-fehér képek egyaránt készülnek majd.

Segítek a ruhatárad összeállításában (cipőtől a kiegészítőkig). Illetve pár alapdarabot én adok a stúdióban a képek és az igényeid függvényében. 

Lehetőséged van 1 személyes csomagot választani (természetesen ide is elkísérhet szeretted), és lehetőség lesz családi képek készítésére is, ha a nagyobb csomagot választod. 

Sminkest felár ellenében (15E Ft) tudsz kérni a stúdióban, vagy 12E Ft-ért külső helyszínen egyeztetett időpontra, ami nagyjából plusz 1,5-2 órát jelent a fotózást megelőzően. Egy biztos: a professzionális, személyiséghez és alkalomhoz igazított smink sokat dob mindenkin. A tekintetet nagyban hangsúlyozza, illetve kiemeli a szépséget. 
(FONTOS, hogy a sminkessel olykor legalább 2 hónappal előre szükséges az egyeztetés, így ezt az opciót rövid határidőn belül nem tudom mindig garantálni.)

BERTA11711.jpg

Hogy mikorra tervezd a kismamafotózást? Lehetőleg a 27-34. hét körül. Semmiképp ne az utolsó hónapban gondolkodj, amikor már elkezdődik a vizesedés, kevésbé "formás" a pocak és nehezebb a mozgás, fárasztóbb a fotózás! A foglalást is érdemes 1-2 hónappal előtte egyeztetni, hogy biztosan ideális időpontot találjunk. (Persze többnyire rugalmasan tudunk egyeztetni, hiszen privát stúdiómban zajlanak a fotózások, amiért nem kell külön stúdióbérleti díjjal számolnod.)

Ha Te is vallod, hogy a kevesebb néha több, és közel áll hozzád a divatfotók klasszikus képi világa, akkor jó helyen jársz. :)

 

Ha pedig később a kicsivel együtt érkeznél, gyönyörű újszülött, majd baba-mama képek készülhetnek (utóbbi kb. fél éves kor után, amikor már ülni is tud egyedül) :). 

Várlak nagy-nagy szeretettel, hogy csodákat alkossunk!

(Melinda)

Kismamafotózás díjcsomagok

Prémium

60.000,-Ft

- Nincs korlátozva az idő, így akár 1-3 óra is lehet ez az alkalom. Lesz idő minden részletre, változatos sorozatra

- 25 retusált fotó felhő alapú,digitális átadással

-lehetőség van Pároddal, esetleg "nagytesóval" való közös családi képek megalkotására is

-tetszőleges számú átöltözési lehetőség

-plusz fotók: 2000Ft/db

Standard

50.000,-Ft

- 1 óra

- 12 retusált fotó felhő alapú,digitális átadással

- legfeljebb 2 átöltözési lehetőség fér bele ebbe az időbe

-kizárólag a kismamáról készülnek képek, tehát 1 fő fotózása

-plusz fotók: 3000Ft/db

bottom of page