top of page
DSC_0403.jpg

Üdvözöllek!

Kulcsár Melinda vagyok - fotográfus.

Kedvelem az elkapott pillanatokat, mégis olyan portrékat fotózok, amelyek idealisztikusak, kissé időtlenek. Úgy szeretném megmutatni modelljeimet, hogy kortól függetlenül a legszebb, legsugárzóbb oldalukat láthassák viszont, s a képeiket bekeretezve a falra függeszthessék, vagy tovább adva a családban akár 100 év múlva is  értékként tekinthessenek rá az utódok.

Nem kell ehhez profi modellnek lenni. Az én feladatom, hogy megvalósítsam a végeredményt, amit a rohanó hétköznapokban sokan el sem tudnak képzelni önmagukról. (Pedig mindenki megérdemelné.)

Peter Lindbergh, Irving Penn, Richard Avedon, Patrick Demarchelier, Steven Meisel és sok más nagyszerű fotográfus munkája etalon számomra. 

Tanulmányaimat a Pillák István által vezetett győri Fényfogók Fotós Műhelyben kezdtem. Szintén Győrben szereztem fotográfusi végzettségem. 

Közel áll hozzám a magazin stílusú portréfotózás, egyik kedvencem a beauty-fotózás, de nyitott vagyok az egyéni felkeresésekre is. 

A célom: egy csipetnyi luxus csempészése az életedbe, akár műtárgy értékű fali képek létrehozása.

Kulcsár Melinda
fotográfus

Publikációk

Anyagaim az alábbi nyomtatott  magazinokban jelentek meg:

PUMP Magazine

MALVIE Magazine (Fashion, Beauty and Art Magazine based in France)

MOVEUX Magazine (Párizs)

Elléments Magazine (Fashion & Beauty editorial - New York)

The Black & White Gallery (New York)

Ti írtátok

Melinda a legprofibb fotós, akivel eddig együtt "dolgoztunk". Segítőkész, pontos, rugalmas, elképesztően kreatív. A képei gyönyörűek, stílusosak, fantáziadúsak. Babafotózás apropójából kerestük fel, az egyéves kislányunkat is elbűvölte, nagyon ért a gyerkőcökhöz is. Szívből ajánlom mindenkinek, aki felszabadultan jól szeretné magát érezni fotózás közben, és emellett csodaszép, profi fotókkal gazdagodhat.

ÁGNES

Kövess az instagramon!
bottom of page