top of page
M első szülinap08823.jpg
PURE WHITE FOTÓZÁS

BABAFOTÓZÁS
az én szemememmel...

A babafotózás szóhoz számomra a tisztaság, finomság, puhaság kapcsolódik azonnal. A minimalista, üde, friss képi világ híve vagyok ezen a vonalon. Igyekszem a legkevesebb - harmonikus és stílusos- kiegészítőt használni. Az a legfontosabb, hogy a finom kis babahusik látsszanak. No és a részletek: lábujjacska, fülecske, nyakacska... Hát nem ezeket akarjuk majd sok-sok év múlva is olyan nagyon felidézni? 

Természetesen lehetőséged van színesebb, mozgalmasabb képek megrendelésére is. Ebben az esetben kifejezetten fine art fotózást ajánlok, ahol festményszerű csodák készülhetnek. 

PURE WHITE babafotók

Letisztult, minimalista  stílusú stúdiófotózás, ami biztosítja az időtlenségét a képeitenek. Elsősorban kb. 7-8 hónapos kortól ajánlom, azaz attól az időszaktól, amikor már stabilan tud ülni a kicsi.

Olyan képsorozat tud készülni, ami akár az otthonotok (babaszoba) dekorációja is lehet egyben, ha előhívatjátok. (Természetesen ebben is örömmel segítek.)

Nem kell sok kiegészítővel készülnöd. Persze jöhet bármi, ami illik a képekre, de a stúdióban is lesz már pár apróság. A gyermeked barátságos,  játékos környezetben tölti ezt az időt és a pihe-puha képeket azonnal kiválaszthatod. 

Ha szeretnél tortát is, azt is minimalista stílusban rendeld! Akár egy kis rezgő (virágzöld) teljesen elég egy rusztikus, kis méretű tortára egyetlen szál gyertyával vagy anélkül! Tortatálat biztosítok.  FONTOS! Amennyiben tortamaszatolást szeretnél a fotózásra, abban az esetben 5000Ft felárral jár a fotózás, hiszen a papírhátteret (amin ül is a kicsikéd a tortával) mindössze 3 alkalommal lehet levágni és utána  nem használható többé.) 

Ez a fotósorozat a gyermekről szól majd, tehát nem családi sorozat. Természetesen bővítésre is van szó, de az kizárólag a prémium csomagban kérhető.

Megjegyzés: A torta nem része a fotózás díjának. Fehér lufi része a fotózás árának, ám nem héliummal. Ha ezeket szeretnéd pluszban, feltétlen érdemes időben beszerezni. Kiegészítőket, játékokat nem szükséges pluszban hozni, mert harmonizáló apróságok rendelkezésre állnak. 

A ruhaválasztásban örömmel egyeztetek, javaslatot adok. Illetve minden felhasználható, ami a stúdióban készleten van. 

A csomagok bővíthetők, illetve csodálatos faliképek rendelhetők a digitális képek mellé. (Személyesen tudunk erről egyeztetni.)

Mi a különbség a babafotó és az újszülöttfotó közt?

Az újszülöttfotózás a kicsi 10 napos koráig megvalósítható csupán. További részletek ITT

Prémium

60.000,-Ft

- 1-2 óra

- 25 retusált fotó felhő alapú,digitális átadással

-plusz fotók: 2000Ft/db

Standard

50.000,-Ft

- 1 óra, ami kizárólag a gyermek fotózásáról szól.

- 12 retusált fotó felhő alapú,digitális átadással

-plusz fotók: 3000Ft/db

bottom of page