top of page

SZABADTÉRI
FOTÓZÁS,
LIFESTYLE 

Ha közel áll hozzád a természetközeli, meghitt, szabadságot sugárzó képi világ és szereted a mély, mégis harmonikus színvilágot, akkor szeretettel várlak! Elsősorban Győrben és környékén dolgozom, ha szabadtéri - lifestyle stílusú- fotózásról van szó.  (Persze nyitott vagyok egyéni ötletekre is. Nekem is számtalan lélegzetelállító téma (hely) van a fejemben, csak oda bakancs és vállalkozó szellem  is kell :-) .)

Örömmel valósítom meg egyéni sorozatod (akár divatfotózás témakörében is), vagy párok, családok fotózását. Illetve közel áll hozzám a kedvencekkel való munka is.

Bár nem kizárólag gyermekfotós vagyok, mégis gyorsan fel szoktak oldódni nálam a gyerekek is. (Ha nekem nem is nyílnának meg azonnal az átmeneti megilletődöttség miatt, akkor Málnának, a kis medvének mindig, aki olykor a fotós hátizsákomban lapul más trükkökkel egyetemben.)

Egy hiányosságom: fagyos vagyok. :-)) De egy jó sorozatért bármit megteszek.

Természetesen nem kizárólag a természetben lehet gondolkozni. Divatfotózásra kifejezetten a várost javaslom, ha a stílus azt igényli. 

Ha időpontot foglalsz nálam, akkor részletes útmutatót küldök, hogy milyen ruhákat, színeket érdemes majd választanod a legszebb végeredmény érdekében. 

Kérdésed merült fel? Keress bizalommal! 

IMG_3719.jpg

Prémium

60.000,-Ft

- 1-2 óra

- 50  fotó felhő alapú,digitális átadással

-plusz fotók: 2000Ft/db

Standard

50.000,-Ft

- 1 óra

- 25 fotó felhő alapú,digitális átadással

-plusz fotók: 3000Ft/db

bottom of page