top of page

ÜZLETI PORTRÉ, headshot fotózás
Győrben 
-nem csak férfiaknak

Céget vezetsz? Vállalkozó vagy? Most szeretnéd megpályázni álmaid állását? Akkor egészen biztos, hogy szükséged van egy ütős portréra. Ez lesz az a kép, ami alapján a megrendelőid, üzleti partnereid az első benyomást szerzik rólad. Egy professzionális kép ugyanezt a hozzáállást fogja sugallni a szemlélő számára, ami a bizalmat erősíti. 

Tehát:

Egy jó üzleti fotó befektetés.
Ráadásul mindez Győrben is elérhető.

Headshot vagy üzleti portré?
 

Mi a különbség az üzleti fotó és az úgynevezett headshot közt? A portré esetében készülhetnek közvetlenebb fotók akár nagyobb képkivágással is. Sőt. Kicsit akár még a munkádat is megmutathatjuk. 

Headshot esetében azonban egészen szűk kivágással dolgozunk. Erre van szükséged CV-hez, illetve sok esetben nyomtatott anyagokhoz, alkalmazottak online bemutatásához.

IMG_2455FF.jpg
Melyik csomagra van szükségem? 

Headshot díjcsomag

Tudom, hogy az üzleti életben az egyik legnagyobb kincs az idő. 

A headshot esetén akár fél óra alatt is megleszünk. Ott, helyben ki tudod választani a 2 legjobb fotót, hiszen sokszor nincs szükség ennél többre. De az ütős lesz. Nem összehasonlítható egy otthoni körülmények közt készített képpel. Expressz kidolgozást biztosítok, így aznap megkapod online felületen - vagy akár meg is várhatod, ha kedved van hozzá és rögtön szeretnéd látni a végeredményt. 

Üzleti portré díjcsomag

 A headshottal ellentétben nem szűk kivágással készülnek a képek, hanem lehetőséged van több beállítást kipróbálni - annak megfelelően, hogy hova szánod a képeket, s milyen üzenetet szeretnél általuk közvetíteni. Több átöltözés és háttércsere is belefér ebbe az alkalomba. 

Vállalkozói munkaportré 

Ebben a csomagban ötvözzük az üzleti stúdiófotózást a helyszíni munkaportrékkal (environmental shoot), így olyan képek is készülhetnek, amikor a közvetlen munkakörnyezetedben leszel. Legyen szó tárgyalásról, irodai enteriőrről, vagy éppen arról a szituációról, amikor egyéb speciális munkafolyamatot végzel egy egyébként általános munkanapodon. Tehát a stúdióképek mellett a munkhelyi környezetben vagy akár szabadtéren is megmutatkozhatsz (lifestyle shoot). 

Készülhet néhány kép termékekről is a munkakörnyezetben, de fontos, hogy ezek a fotók nem klasszikus termékfotózás részei lesznek. (Termékfotózásról kérj egyedi árajánlatot!) 

Ez a legideálisabb választás arra az esetre, ha éppen weboldalt indítasz vagy frissítesz, illetve ha szeretnél megjelenni nyomtatott anyagokban, médiában. 

Győrben és környékén egyaránt lehetőség van a fotózásra.

Üzleti fotózás díjcsomagok

Headshot

30.000,-Ft

- 30 perc STÚDIÓFOTÓZÁS

- 2 retusált fotó felhő alapú,digitális átadással

-plusz fotók: 3000Ft/db

Üzleti portré

45.000,-Ft

- 1 óra STÚDIÓFOTÓZÁS

- 12 retusált fotó felhő alapú,digitális átadással

-tetszőleges számú átöltözési lehetőség

-plusz fotók: 2000Ft/db

Vállalkozói munkaportré

120.000,-Ft

- több óra STÚDIÓ-, ILLETVE HELYSZÍNI FOTÓZÁS 

- 40 retusált fotó felhő alapú,digitális átadással

-tetszőleges számú átöltözési lehetőség

-a stúdióképeken (lásd "üzleti portrécsomag") túl készülhetnek képek irodádban, tárgyalásod, előadásod, munkád során. Akár terméked is bemutathatjuk - de a klasszikus termékfotózás nem képezi az ár részét.

-plusz fotók: 1000Ft/db

Cégek számára egyedi díjszabást tudunk egyeztetni- akár  kiszálással is 10 főtől. 

bottom of page