top of page

A hónap témája: ÜZLETI FOTÓ - (Január)


Az év elején sokszor új célokat tűzünk ki magunk elé. Az eredmények eléréséhez azonban nagyon sok tudatosság és energiabefektetés is szükséges. Folyamatosan. Néha pedig már a részletek is sokat számítanak.


Tudtad, hogy egy vállalkozás weboldalán a látogatókban nagyobb bizalom épül ki, ha látják, hogy ki áll a cég mögött valójában?


Tudtad, hogy a munkaerő kiválasztás során az önéletrajzunkhoz csatolt fotó már akkor megalkotja rólunk az első benyomást, amikor még el sem olvasták a valóban fontos információkat?


Azt tapasztalom, hogy sokszor ezt a területet elhanyagolják nők és férfiak egyaránt. (Magyarországon különösen.) A frissen diplomázott fiataloknak pedig sokszor egyáltalán nincs önéletrajzhoz megfelelő fotója.


Legyél diák vagy vállalkozó, esetleg ha épp álmaid állását tervezed megpályázni, most itt a lehetőség, hogy olyan kép készüljön Rólad, ami a profizmus érzetét erősíti meg a környezeted felé.

Ez egy olyan befektetés, ami közelebb vihet a sikereidhez.


Tudom, hogy a maximális színvonal mellett az idő is fontos Számodra. Ezért akár fél órás csomagot is választhatsz, amit 24 órán belül ki is dolgozok. Hiszen ebben az esetben nem sok fotóra van szükséged, hanem egy igazán ütősre.

Segítek mindenben, hogy ez megvalósulhasson.


No és hogy miért ez a hónap témája?


Ha 2022. januárra vagy februárra foglalsz időpontot üzleti portréra, akkor 5E Ft kedvezménnyel tudod igénybe venni bármelyik csomagot!

Várlak szeretettel!

(Melinda)


bottom of page