top of page

Ajándékutalvány Győrben

Updated: Apr 23

ballagási, születésnapi ajándék

Ajándékutalványt keresel Győrben? Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de szerintem nagyon nehéz olyasmit találni, ami nem közhelyes és biztosan használni is tudja/szeretné az ajándékozott. (Én kifejezetten nem kedvelem a porfogókat.) Mit válasszunk tehát ballagásra, szülinapra, anyák napjára, diplomaosztóra vagy épp nászajándéknak? Persze jön a szempontrendszer: legyen igazán személyes, legyen egyedi! Legyen élmény - mégis kézzel fogható. Nos, a portréfotózásra szóló ajándékutalvány valóban megoldás lehet mindezekre! Nem igazán tudsz vele mellé lőni. (Nőknek, férfiaknak, gyerekeknek, időseknek egyaránt ideális.) Énidő és önbizalomnövelő egyben. (Legtöbb Vendégem kifejezetten jól szokott szórakozni, ha engedi, hogy teljes lelkesedésemben kihozzam a pillanatból a maximumot.) A végén pedig mindez visszanézhető emlék.

Még nem találkoztam olyannal, aki ne örült volna neki.

Ráadásul akár egy éve is van, hogy felhasználja Győrben a stúdióban vagy szabadtéren. (Bár én azért szoktam fél éves intervallumot ajánlani, hogy mielőbb felvegye velem a kapcsolatot és ne tologathassa épp azt a bizonyos énidőt - amire mindenki hajlamos - azaz neeeem, csak megint magamból indultam ki. :)).)Minden alkalommal névre szóló utalványt készítek, viaszpecsétes díszborítékban. Az utalvány tetszőleges értékben avagy tetszőleges képszámmal választható. Tehát rugalmasan alakítható, ahogy Számodra ideális. Győri stúdiófotózásra vagy szabadtéri portréra egyaránt beváltható.


Ezt követően már nem lesz "feladatod", hiszen amint felveszi velem a kapcsolatot a szeretted, mindenben elkezdem segíteni, hogy olyan portrék szülessenek róla, amit megálmodott magának. Mindent megteszek, hogy igazán jól érezze magát és örüljön a végeredménynek. Lehet szó frissen végzett diplomások esetében akár üzleti fotóról, ami tovább segíti a friss szakmai úton. Édesanyád vagy szülinaposod esetében olyan portrékról, ami számára legkedvesebb.

És az egyik legkülönlegesebb számomra a 8. osztályos ballagó ifjak képei. Kevés kivételtől eltekintve nagyon szívesen állnak a kamera elé. (VAN tapasztalatom. :) Nem is hiszitek, hogy mekkora segítség lehet számukra, amikor ráláthatnak önmagukra, ahogy talán addig soha: "filter nélkül is tökéletes vagyok!"
További részletekért, illetve kérdés esetén szívesen egyeztetek itt!


-Melinda-

Comments


bottom of page