top of page

Viszlát 22, üdvözlünk, 23!

Az elmúlt esztendő


Rövidebb nappalok, begubózás, megállás kicsit... Nincs is talán jobb lehetőség az évben, hogy megálljunk egy rövid időre, visszatekintsünk egy szakaszra az életünkben, hogy aztán új energiákat mozgósítva újabb célokat valósíthassunk meg.


Hajlamosak vagyunk kizárólag előre nézni, pedig mindig fontos, hogy képesek legyünk örülni annak is, amit sikerült megvalósítani. Márpedig volt ilyen is bőven.

Sok új Vendéggel találkoztam és egyre többen látogattok el újra hozzám - ami megerősít, hogy folytassam az utam. Több olyan project is megvalósult, amire korábban nagyon vártam és voltak, amik engem is meglepetésként értek. Korábban a stúdiófotózás volt a kizárólagos szerelem számomra, de mivel egyre többen kértétek, így nyitottam a szabadtéri fotózások irányába is. Jó érzés, hogy ezen a területen is megmutathatom végre a saját hangom. Azt a stílust, amiért nagy örömömre Ti is egyre többen kerestek meg.

Folytatódott a fejlődés is minden téren - pesze többnyire a háttérben, ami kívülről nem mindig érzékelhető azonnal. :)

A berobbanó gazdasági válság egyetlen területet sem kímélt. Így felelős döntés volt az is, hogy maradjon-e a stúdió, vagy átmenetileg elengedjük kicsit. Folytattuk. És az idő egyre inkább azt bizonyítja, hogy jó döntés volt ez. Van igény a minőségi képekre.


2023


Természetesen mindig van hova fejlődni, ami nem elégedetlenséget, hanem motivációt hoz magával. Az új évet szeretném néhány olyan projecttel kezdeni, amire eddig nem volt időm, energiám. Vannak ugyanis témák, amiket korábban szinte kerültem, mert távol állt tőlem abban a formában, ahogy a közösségi médiában találkoztam vele. Azonban ahogy az idő telik, egyre inkább azt érzem, hogy van mondanivalóm, amit a saját stílusomban szeretnék megmutatni - remélve, hogy Ti is szeretni fogjátok. Ilyen a kismamafotózás, ami az én nézetemben nagyon is lehet modern, letisztult, minimál, fashion... Ha Ti is így képzelitek el a saját sorozatotokat, keressetek bátran!

A másik vonal a babafotózás, amiről bízom benne, hogy hamarosan szintén megmutathatom a saját elképzekésem. ;-)

Ami pedig nem maradhat el, az a számomra szerelemvonal: a beauty-fotózás. Ebben az évben is volt több magazinmegjelelnés, aminek biztosan lesz jövőre is folytatása.

Várom tehát ezt az évet! Vágjunk bele új lendülettel!








bottom of page